25 FEBRUARI 2013 ……

….. Dat was de dag vandaag twee jaar geleden dat ik naar Brazilië ging om aan het werk te gaan bij het project Lar Feliz.

Twee jaar geleden dat ik afscheid moest nemen van al het bekende, mijn familie en vrienden in Nederland, maar dat ik nieuwe vrienden mocht maken in Brazilië…..

Twee jaar geleden dat ik aan de slag ging als medewerker bij de tienermeiden en dat ik nu coördinator mag zijn van alle meiden…..

Twee jaar geleden dat ik helemaal geen Portugees sprak en nu na twee jaar les gehad te hebben ik mij zelf goed kan redden met de taal….

Twee jaar gelden dat ik voor het eerst ging leven van giften en donaties en nu, twee jaar later ik nog steeds elke maand genoeg heb gekregen om van rond te komen….

Twee jaar geleden dat ik zei dat ik twee jaar zou blijven, maar ik blij en dankbaar  dat ik er nu nog een jaar aan vast kan plakken….

Kortom, twee jaren van grote dankbaarheid. Twee mooie, dierbare jaren waarin een hoop gebeurt is en waarin ik een hoop geleerd heb. Ik ben God dankbaar voor alles wat Hij mij heeft gegeven in deze twee jaren. Hij gaf mij kracht, zegen, zegeningen, liefde voor de kinderen en voor het werk.

Mijn dank gaat uit naar mijn thuisfrontteam, die achter de schermen een hoop werk uit handen nemen voor mij, waardoor het voor mij makkelijker is om mijn werk hier te kunnen doen. Thuisfront…. BEDANKT

Mijn dank gaat uit naar mijn familie en vrienden, die mij op welke manier dan ook gesteund hebben en blijven steunen.

Mijn dank gaat uit naar als mijn sponsoren, kennissen en mensen die op welke manier dan ook betrokken zijn bij mijn missie werk.

Maar bovenal gaat mijn dank uit naar God!!!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dit bericht is geplaatst in Outreach. Bookmark de permalink.

1 Reactie op 25 FEBRUARI 2013 ……

 1. P.Oudman schreef:

  25 februari is het twee jaar geleden dat Petra daarvoor afscheid nam van familie,vrienden en bekenden
  en is het alweer twee jaar dat jij daar in Holambra onder Gods zegen je mag inzetten in Lar Feliz.
  en volgen wij jouw via sociale media en leven we met jou en allen om je heen mee.
  en mocht je een aantal keren bij ons zijn in Nederland.
  wij wensen je nu ook alle goeds toe in dit aangeplakte 3e jaar heel veel sterkte ,geloof en hoop en heel veel liefde.XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *