Een greep uit het dagelijks leven!!

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar er zijn al weer veel dingen gebeurt.  Zo heeft de huurster van mijn appartement in Nederland aangegeven er uit te gaan, dus ik moet op zoek naar een nieuwe huurder of koper (hij mag ook verkocht worden) Willen jullie bidden, dat mijn appartement snel weer bewoond zal worden en dat ik hier verder geen zorgen om hoef te hebben?

En hebben we te maken met dat veel kinderen het project verlaten, aantal van hen zijn ter adoptie gegaan. In een korte tijd zijn er veel kinderen vertrokken of gaan nog vertrekken. Dat brengt weer onrust met zich mee. Afscheid nemen van de kinderen waar je net een beetje aan gehecht bent geraakt. Maar ze komen allemaal goed terecht bij nieuwe lieve ouders. Dat is het beste wat we voor deze kinderen kunnen wensen. Dank aan God.

Bij de tienermeiden hebben we nog veel te maken met weglopers, een aantal meiden zijn inmiddels al een erg lange tijd weg. Aantal van hen leven helaas weer voor groot gedeelte op straat en gebruiken/verkopen drugs en doen dingen met hun lichaam die ze niet horen te doen.

En hebben we te maken met een meisje die deze week geprobeerd heeft een eind aan haar leven te maken, door het drinken van schoonmaak middel. Gelukkig was het niet heel sterk en heeft ze niet heel veel gedronken waardoor de schade mee viel. Geestelijke is er wel veel schade. Heel triest dat een meisje op zo’n jonge leeftijd zo verdrietig is, ik zelf sta hier zo machteloos in, ik kan niet veel doen, alleen maar laten merken dat je er voor haar bent. Willen jullie mee bidden voor deze situatie?

Bedankt,

Petra

Dit bericht is geplaatst in Outreach. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Een greep uit het dagelijks leven!!

 1. bertus en henny prins schreef:

  Petra wij wensen je heel veel sterkte en Gods zegen op je werk. Wij bidden voor je en de kinderen die je mag begeleiden. Hartelijke groeten bertus en henny prins.

 2. Piet Oudman schreef:

  Petra wij wensen jou en alle begeleiders heel veel wijsheid en kracht om vol te houden als soms resultaten uitblijven die je gewenst had.
  We bidden dat de weggelopen tieners mogen terugkomen en dat de kleine kinderen die een nieuw thuis kregen geborgenheid en warmte mogen ontvangen en zo op een goede manier opgroeien.
  Natuurlijk hopen en bidden we dat het met het meisje dat zich wilde beroven van het leven weer goed mag komen en ook zij zich geliefd mag voelen als een parel in Gods hand.
  En houd dit voor ogen: IK BEN met jou/jullie,alle dagen tot aan de voltooiing van deze wereld . Matteus 28;28a
  namens pa en ma en ook van ons Gods zegen op jullie werk.XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *