Gebed nodig !!

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, ik heb gebed nodig voor mijn visum. Helaas is hij nog steeds niet binnen, hij zat niet bij de november lichting. Ik zou heel graag willen vertrekken rond de derde week van januari 2013. Want wat is nou het leuke?! Dan komt er een DTS groep (Discipelschap Training School) van Jeugd met een Opdracht naar Holambra de plaats waar ik ga werken. En de twee leidsters van die groep die ken ik. Dus het zou super leuk zijn als ik er dan ook zou zijn. Willen jullie meebidden voor mijn visum, dat hij zsm zal binnen komen? Dan kan ik eindelijk mijn ticket boeken. Bedankt alvast!

Verder gaan de voorbereidingen rustig door. Alles rond mijn militair zijn is bijna afgerond. 1 januari zal ik na 7 jaar militair te zijn geweest wakker worden als een burger, ik ben benieuwd hoe dat zal voelen:-)

De financiele ondersteuning komt ook aardig op gang. Ik zit nu bijna op 50% van het totaal bedrag wat ik maandelijks nodig zal hebben. Dan bedrag zal liggen rond de 1100/1200 euro. Wilt u mij (maandelijks) financieel ondersteunen? Dan kunt u dit doorgeven aan de Thuisfrontcommissie door hun een email te sturen: tfcoudman@gmail.com of via deze site onder het kopje betrokkenheid/contact! Zo helpt u mij het mogelijk te maken om het zendingswerk in te gaan en maakt u een deel uit van mijn missie, gaaf toch?

Ik ga verder met wachten op mijn visum. Zodra die binnen is, zal ik gelijk een nieuwe update plaatsen.

Vriendelijke groet, Petra

Dit bericht is geplaatst in Outreach. Bookmark de permalink.

4 Reacties op Gebed nodig !!

 1. Margreet schreef:

  Lieve Peet, we gaan voor en met jou bidden!
  Voor je visum én voor de maandelijkse giften. Bijna op de helft, maar zeker nog niet genoeg.
  Dikke kus

 2. andrea schreef:

  Hey skatje,
  Zet het net bij het verkeerde berichtje.
  Maar wat vervelend zeg dat het zo lang duurt met de visum aanvraag. Veel geduld nodig. We zullen voor je bidden. succes met alle voorbereidingen!! Liefs

 3. Leoni schreef:

  Hey Peet,

  Balen dat die niet bij de november lichting zat!

  Succes met alles!

  Groetjes,
  Leoni

 4. Marijke schreef:

  Ha Petra, ik zal voorbede voor je doen….je weet dat alle dingen meewerken ten goede. Je weet waar je voor staat en waar je voor gaat….Hij bereidt de weg.
  Vertrouwen in Die getrouw is.
  groet
  Marijke