Nog even…..

Nog even en dan is het weer zover, dan ga ik weer terug naar mijn huis en mijn werk in Brazilië.

Op dit moment van schrijven maken we ons klaar met een deel van de familie om naar Terschelling te gaan. Voor mij nog lekker nog even een weekend genieten van het Nederlandse weer, lekker uitwaaien en de laatste dagen genieten van familie om mij heen.

Zoals het nu lijkt ga ik a.s. woensdag 30 juli vliegen. Ik vlieg weer stand by, dus of ik een plek heb weet ik pas op het laatst. Ik vlieg dan eerst naar Amerika om nog een aantal dagen bij mijn broer en schoonzus door te brengen, voor ik terug ga naar Brazilië.

Maandag 4 augustus hoop ik weer in Sao Paulo te landen en mag ik weer beginnen met mijn mooie en dankbare werk. Ik heb Brazilië en het werken gemist, dus goed om weer aan de slag te gaan.

Maar ook in Nederland heb ik heerlijk genoten. Super mooi weer en voldoende tijd gehad om bij te kletsen met familie en vrienden. Blij en dankbaar dat alles goed is verlopen.

En een leuk vooruitzicht natuurlijk dat ik 4 van mijn vrienden mag gaan verwelkomen in Brazilië. Daar kijk ik ook erg naar uit. Rond 8 augustus zullen ze bij mij aankomen. Later hier meer over.

Iedereen heel erg bedankt voor alles, het was erg waardevol om weer in Nederland te zijn geweest. Nog een fijne vakantie voor jullie allemaal en veel zegen.

Liefs Petra

 

 

Dit bericht is geplaatst in Outreach. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *