Thuisfrontcommissie (TFC)

Ik heb een geweldige thuisfrontcommissie achter mij staan, zij helpen mij met allerlei praktische zaken, regelen de financiën, versturen de nieuwsbrieven en steunen mij op geestelijk gebied. Hier ben ik hun zeer dankbaar voor.

Per oktober 2017 is mijn thuisfrontcommissie gewijzigd van samenstelling. Ik wil Margreet Wiebols, Ruth Dam en Judith Buitenhuis bedanken voor hun steun en inzet de afgelopen jaren!

Hieronder de nieuwe leden van de TFC:

Andrea Valk
Roelien Kooistra
Jacob Oudman

Algemene TFC emailadres: tfcoudman@gmail.com

Ik ben Andrea Valk, getrouwd met Harmen Pieter en woon in Groningen.
Ik ken Petra al vanaf mijn negende en sindsdien zijn we vriendinnen!
Van 2012 tot eind 2016 heb ik samen met mijn man in Afrika gewerkt voor de organisatie Mercy Ships en hadden wij zelf een thuisfrontteam die ons ondersteunde in ons werk. Wij hebben dit als zeer waardevol ervaren.
Nu we weer in Nederland wonen, vind ik het super fijn om me in te kunnen zetten in de thuisfrontcommissie van Petra en haar op deze manier te ondersteunen bij haar werkzaamheden in Brazilië.
Petra heeft een passie voor God en wil haar geloof handen en voeten geven bij het prachtige werk met tienermeiden. Het is mooi om te horen en te lezen hoe God werkt in haar leven én in de levens van de mensen om haar heen.
Binnen de thuisfrontcommissie ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen en versturen van de nieuwsbrieven.
.

Ik ben Roelien Kooistra en ken Petra al vanaf de kleuterschool. Sindsdien zijn we ook vriendinnen. Kenmerkend voor Petra is dat ze altijd een doel voor ogen heeft en dat ze hier vol voor gaat. Al op de basisschool vertelde ze dat ze later in het buitenland mensen wilde gaan helpen. Toen Petra aangaf in het leger te gaan, waren er genoeg mensen die vroegen of ze het zeker wist. Dat wist ze en ze deed het gewoon. Inmiddels werkt Petra al een paar jaar in Brazilië. Haar passie voor het werken met jongeren en kinderen kan ze hier inzetten. Deze mensen hebben extra liefde, geduld en tijd nodig, iets waar Petra veel in kan betekenen. Ik vind het mooi om te zien hoe Petra geleerd heeft zich te laten leiden door God en dat ze volledig op Hem vertrouwt. Ik vind het fijn dat ik wat kan betekenen voor haar in de thuisfrontcommissie. Ik zal de rol van voorzitter oppakken en ben verantwoordelijk voor de e-mail.

Ik ben Jacob Oudman, de oudste broer van Petra. Getrouwd met Marjolijn, vader van zoontje Stef en (bijna) woonachtig in Bakkeveen. In het dagelijks leven vervul ik de rol van vestigingsmanager bij een groothandel en binnen het TFC probeer ik het website-gebeuren en de financiën goed voor Petra te managen. In april 2017 ben ik met enkele familieleden naar Brazilië geweest en heb daar met eigen ogen kunnen zien waar Petra woont en werkt. Dit heeft mij een nog beter beeld gegeven van het goede werk dat ze daar doet. Met veel plezier zet ik me in voor de ondersteunende werkzaamheden. Trots op het werk wat mijn ‘kleine zusje’ verzet

Reacties zijn gesloten.