VAKANTIE !!!

De titel geeft het al aan, ik heb vakantie. Ik ga er voor een weekje tussen uit. Ik ga samen met mijn Chileense vriendin Carla een weekje naar het eiland Ilhabela in Sao Paulo. Ik kijk er super naar uit en ben er aan toe, ik ben toe aan even tijd voor mij zelf.

De laatste weken waren erg intensief en vermoeiend. We hebben te maken met veel weglopende meiden. Op 1 moment waren er totaal 8!! meiden die weggelopen waren. Aantal werden door ons of door de politie gevonden en weer terug gebracht waarop ze de volgende dag gewoon weer wegliepen. Elke keer bracht dat weer spanning met zich mee. Zal het goed gaan met de meiden, waar zijn ze, zijn ze veilig etc. Veel gebed is er geweest voor bescherming van deze meiden. Aantal van hen waren nog maar 12 jaar oud!! Op dit moment zijn er nog 3 weg, twee waarvan we niet weten waar ze zijn… we blijven dus bidden voor de situatie waarin deze meiden zich bevinden. We hopen dat ze snel weer bij ons terug zullen komen. Wilt u mee bidden?

Ik ga in deze vakantie weer nieuwe energie op doen, om na de vakantie weer volop aan de slag te gaan, we gaan een drukke tijd tegemoet. We mogen weer een Nederlands team ontvangen. We hopen op een mooie en gezegende tijd met elkaar!

Tot over een week!

download

Dit bericht is geplaatst in Outreach. Bookmark de permalink.

1 Reactie op VAKANTIE !!!

  1. Piet Oudman schreef:

    Lieve Petra,

    natuurlijk bidden wij voor jou en je werk en wat het allemaal met zich meebrengt ook wat betreft het steeds weglopen van de meisjes.
    geniet er deze week van en doe nieuwe krachten op.
    We wensen jou(jullie ) Gods zegen op al je wegen.om met Sela te zeggen: ,,Ik zal er(bij) zijn,,!XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *