Verhuizen en naar Nederland !!

Alweer een hele tijd geleden dat ik voor het laatst een stukje op mijn site heb gezet. De dagen zijn druk en vol, de tijd gaat snel, alweer bijna het einde van het jaar. Maar voordat het zover is moet er nog veel meer gebeuren.

Ik ga namelijk verhuizen. Ik ga naar een iets groter huis, een huis met meerdere mogelijkheden om vrijwilligers in onder te brengen die meehelpen op het project. Een huis waarin ik voor mij zelf dat wat meer privacy hou en ook de vrijwilligers hebben meer privacy.  Het huis staat in een rustigere straat, Ik woon nu op de hoek van de straat met een vrachtwagenbedrijf aan de overkant van mijn huis, elke dag een hoop lawaai. Heerlijk die rust straks.

Helaas heb ik er niet veel tijd voor en moet alles tussen het werken gebeuren in 3 weken, want…. Vandaag over drie weken precies ga ik aan mij reis naar Nederland beginnen.

Dinsdag 24 november zal ik aankomen in Nederland, waar ik voor een maand zal blijven, op 22 december zal ik weer terugvliegen naar Brazilië om samen met de kinderen hier Kerst en Oud & Nieuw te vieren.

Ik kijk er naar uit om naar Nederland te gaan, mijn familie en vrienden weer te gaan. Mijn nieuwe neefje van inmiddels 5 maanden te gaan ontmoeten en te genieten van al het Nederlandse.

Het weekend van 27,28,29,30 november hebben wij een familie weekend ivm mijn moeder haar 65 verjaardag, een heel weekend met de familie er op uit, wat een dankbaarheid!!

Hoe mijn planning er verder uit zal komen te zien weet ik nog niet helemaal. Jullie krijgen tzt nog een email van mijn thuisfront over wanneer er een meet en greet in mijn kerk zal zijn. Hierover later dus meer.

Voor nu een hartelijke groet vanuit een regenachtig Holambra,

Petra

 

IMG_0352

Dit bericht is geplaatst in Outreach. Bookmark de permalink.

5 Reacties op Verhuizen en naar Nederland !!

 1. Kelly schreef:

  Ha lieve Peet,

  zo gat dat he, druk met de dingen van de dag en voor je het weet zijnde welen alweer voorbij gevlogen…

  Wat fijn dat je een rustiger plekje krijgt. Kan me voorstellen dat een stille plek wel fijn is met je drukke werk. Hoop dat de verhuizing goed zal gaan.

  Ik bid dat je een goede reis mag hebben naar NL en hoop je natuurlijk ook even te kunnen zien

 2. Jenny schreef:

  Succes met de verhuizing Petra!
  Fijn dat je meer rust en ruimte krijgt.
  En hopelijk tot snel.

  Groetjes

 3. Leoni schreef:

  HEy Petra,

  Leuk om weer wat van je te lezen!

  Is het huis van Lar Farliz? Of nieuw?
  In ieder geval lijkt het lekker! Mooi zo!

  Heb een goede afronding voor straks en daarna lekker even genieten in Nederland!

  Groetjes,
  Leoni

 4. Piet Oudman schreef:

  Dag Petra,

  Wij kunnen niet wachten tot je er bent ,heel veel sterkte bij de verhuizing we zijn blij voor je dat het een wat rustiger omgeving wordt .
  Gods zegen gewenst bij al je werk en voorbereidingen en straks je reis naar Nederland(Harkstede) een poosje echt thuis bij ons.
  De hartelijke groeten van pa en ma Oudman XX.

 5. Jolien schreef:

  Hee lieve Peet,

  veel zegen voor de komende weken!!

  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *