Verlof naar Nederland

Nog een paar maanden en dan is het eindelijk weer zover. Na bijna twee jaar kom ik weer voor verlof naar Nederland. Dit keer zal het verlof heel bijzonder zijn. Een Braziliaans bevriend gezin gaat met mij mee voor de eerste twee weken. Een gezin met twee kleine meiden in de leeftijd van 1 en 6 jaar. Het zal heel bijzonder zijn voor hun om Nederland te gaan leren kennen en voor mij zal het heel interessant zijn om te zien/ondervinden wat zij er van gaan vinden. Helaas kunnen ze geen Engels dus ik zal alles moeten gaan vertalen. Voor mij zal dat vermoeiend gaan worden, maar zeker niet minder leuk!!

Deze twee weken zullen wij verblijven in een huisje op Heidebeek (bij Jeugd met een Opdracht) Van daaruit hopen we wat leuke uitjes te kunnen doen. Na deze twee weken zal ik nog 3 weken langer blijven om nog meer van mijn familie en vrienden te kunnen genieten. De eerste twee weken zullen jullie mij dus niet veel te zien krijgen. Maar natuurlijk mogen jullie op bezoek komen op Heidebeek om echte Brazilianen te leren kennen, hahaha! Wij ontvangen jullie graag.

Ik wil hun graag een hele toffe tijd geven in Nederland en ben opzoek naar super goedkope uitjes (of gratis) die wij met elkaar kunnen gaan doen. Ze willen bijv ook heel graag de grens over om hun voetstappen in Duitsland te zetten…. heeft iemand van jullie leuke en goedkope uitjes die we kunnen doen, dan hoor ik dat heel graag, alle tips zijn welkom!!

IMG-20170527-WA0024

 

 

Dit bericht is geplaatst in Outreach. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *