Warm, warm en nog eens warm

Warm, warm en nog eens warm. Al zwetend probeer ik de dagen en nachten door te komen en er lijkt geen einde aan te komen. Heel af en toe komt er een enorme regen en onweersbui over die gelijk alle straten van het eiland onder water zet. Het stroom valt dan uit voor een aantal uren, waardoor het in huis nog warmer wordt omdat de ventilator (die overuren maakt) het dan niet meer doet.

IMG-20190125-WA0026

Verkoeling zoeken deze dagen op het strand heeft ook geen zin, want alle standen hebben code rood gekregen. Het zeewater is te vies. Door de toestroom van toeristen, de cruiseschepen die langskomen met honderden mensen en de heftige regenval, hebben de rioleringen het super moeilijk, waardoor alles helaas in zee beland.

20190126_123249

Ook het huis waar ik werk heeft problemen met de rioleringen. En helaas is de werkdruk van de mensen van Ilhabela super laag en traag waardoor alles extra lang duurt. Je moet honderd keer achter de feiten aanlopen, mensen herinneren aan het werk wat gedaan moet worden en dan nog de warme zon… ja geduld veel geduld moeten we hebben. En dat is voor mij best moeilijk en soms lijkt het zo dat ik de enige ben die zich druk maakt, want de anderen zeggen vaak, het komt wel goed….

joao
Inmiddels hebben we er twee nieuwe jongens bij in het huis, 1 van 6 en 1 van 8. Het huis is nu gevuld met autootjes en stoere jongensverhalen. In totaal hebben we nu 4 jongens. Nog een week hebben ze zomervakantie (al sinds december) en dan eindelijk weer naar school voor een paar dagen, want daarna zijn ze al snel weer een week vrij door de carnaval die eraan komt. Ze hebben hier meer vrij dan dat ze naar school gaan, haha!

Dit is even een korte update vanaf het eiland Ilhabela!

Lieve groet, Petra

IMG-20190126-WA0014

Dit bericht is geplaatst in Outreach. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Warm, warm en nog eens warm

 1. AnikaDorm schreef:

  Наlloǃ
  Miѕѕсhiеn іs mijn beriсht tе ѕрeсіfіеk.
  Маar mijn oudеrе zus vоnd еen geweldigе man hiеr en zе hebbеn ееn gеwеldіgе relatіe, maar hоe zіt het met mіϳ?
  Ιk bеn 22 jaаr оud, Аnіkа, uіt dе Тsjeсhischе Reрublіеk, ken оok de Engelsе taal
  Еn… bеtеr om het meteen te zeggen. Ιk ben biseksuееl. Ιk bеn nіet ϳаlоerѕ op eеn аndеrе vrоuw… voorаl alѕ we samen dе liеfde bedriϳvеn.
  Ah ϳa, іk kook еrg lеkkеr! еn ik hou nіеt alleеn van kokеn ;))
  Ik bеn ееn eсhtе mеid еn op zoеk nааr еen ѕеrіеuzе еn hеtе relаtіе…
  Ηoе dаn ook, kunt u mіϳn prоfіеl hіеr vinden: http://charnchapsy.ga/usr-23687/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *