Weekend aan het strand!!

Zijn we er al, duurt het nog lang….??? Die vragen kregen we vaak te horen…. De kinderen waren dol enthousiast, sommige kinderen hadden nog nooit de zee en het strand in het echt gezien…..

We kwamen vrijdagmiddag aan in de stromende regen na 4 gezellige uren rijden met een kleine bus. Na een tijdje rondgereden te hebben door dezelfde straten,kwamen we aan bij het hotel. Snel kamers verdelen,  tassen uitpakken en op naar het strand… want nu konden de kinderen het echt niet meer volhouden, ze moesten de zee zien, regen of geen regen….

Aangekomen bij het strand….. wat?? Onze slippers uitdoen en op blote voeten op het strand lopen?? Dat doen we echt niet,  dan krijgen we vieze voeten, dat was het eerste wat een aantal zeiden toen ze bij het strand aankwamen. Het liefst wilden ze met slippers de zee in….Toch maar de slippers uit en voorzichtig met de tenen en daarna hele voeten in het water…. Gillen, rennen en tranen, wat een belevenis de zee, wat was de zee groot. Doordat de golven komen en gaan verloor 1 meisje gelijk haar evenwicht en viel met kleren en al in het water, maar wat hadden ze een lol, de bangheid was over, het genieten kon beginnen.

3 dagen genieten van strand, zee en regen (de zon kregen we heel af en toe te zien) maar dat mocht de pret niet drukken. De kinderen hebben enorm genoten. De golven waren groot, enorm, maar het water was toch wel erg zout!! Al met al, was het een zeer geslaagd weekend!!

Lieve mensen in Nederland, namens de kinderen ontzettend bedankt!!! Het was een hele ervaring en belevenis voor de kinderen, ze hebben enorm genoten!!!

Gods zegen voor jullie allemaal,

Lieve groeten van de kinderen van Lar Feliz!

 

Dit bericht is geplaatst in Outreach. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Weekend aan het strand!!

  1. Kelly schreef:

    Wauw Peet!
    Wat bijzonder dat jullie zo’n mooie belevenis konden geven aan de kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *